Gratinerad krabba



Igår provade vi att göra gratinerad krabba efter Morbergs recept. Det blev dock lite modifierat då jag har svårt att följa ett originalrecept utan  att ändra lite....hihi :) Vi började med att bryta oss in i krabborna och tog ut allt kött. Gjorde sedan en stuvning med paprika, tomat, färsk chili och vitt vin, salt och peppar.  La till lite dijonsenap , skaldjursfond och en skvätt grädde. Blandade sedan i krabbkött i stuvningen som hade fått puttra ihop lite. Blandningen la vi  i skalen och toppade med parmesanost. Gratinerade i ugnen på ca 225 grader tills osten hade smält och fått lite färg. Vi åt krabborna med lite ris och en god sallad.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

tillvardagsochfest.blogg.se

En blogg om mat och dryck till vardags och fest

RSS 2.0