Pollykaka

Den här Pollykakan har jag gjort vid ett tillfälle och den blir farligt god! Receptet har jag hittat på Arlas hemsida/app.
Här kommer receptet:
Kladdkaka med Polly och färskostswirl
Receptet gäller för 12 bitar
Ingredienser
150 g Smör
150 g mörk choklad 70%
100 g rostade salta cashewnötter
3 ägg
2 dl färskost naturell
2 dl rårörsocker
2 dl vetemjöl
100 g segt chokladgodis, t ex Polly

Gör så här:
Sätt ugnen på 175°. Smörj en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter och ströa med råsocker. Smält smöret i en kastrull. Dela chokladen i bitar och rör ner i smöret. Låt det smälta under omrörning. Ställ åt sidan. Hacka nötterna grovt. Dela ett ägg i gula och vita, rör ihop gulan med färskosten. Visp ihop sockret med äggvitan och de resterande äggen, vispa ner chokladen. Vänd ner nötter, mjöl och hälften av godiset. Häll chokladsmeten i formen. Klicka i färskosten och rör runt så att det blir ett mönster i kakan. Strö över resten av godiset. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min, den ska vara lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Servera med grädde eller vaniljglass.
Så här blir resultatet:
